Festival wereldmuziek

Op zondag 28 juli organiseert stichting Helende geluiden een wereldmuziekfestival bij Hortus Alkmaar. Er zijn die middag optredens van zangeres Jolanda Traarbach, violiste Martine Nijenhuis en het duo Paradiya.

Voorafgaand aan het festival organiseert stichting Sufi Trail een wandeling van circa 5 kilometer van station Alkmaar naar de hortus. Wandelliefhebbers kunnen zich melden bij station Alkmaar.
Daar vertrekt de groep om 11.00 uur voor een mooie wandeling door het centrum van Alkmaar naar de hortus. In de tuin kunnen ze dan lekker uitrusten en genieten van de muziek.

Jolanda Traarbach brengt die middag Ierse liederen ten gehore, Martine Nijenhuis verzorgt een bijzonder natuurbelevingsconcert en duo Paradiya, bestaande uit Kees van Boxtel en Albert Distelbrink, speelt een mix van Afrikaanse en Indiase muziek. De tuin zorgt voor een sfeervolle omlijsting.
Het festival vindt plaats op zondag 28 juli van 15.00 tot 18.00 uur.

Kosten bedragen in de voorverkoop €15,00, op de dag zelf € 17,50. Mensen met een  AlkmaarPas of CJP betalen € 10,00. Deelname aan de wandeling is gratis.

Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Hortus Alkmaar, Wereldwinkel Alkmaar of via de website www.helendegeluiden.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.hortusalkmaar.nl.