KinderMuziekFestival

Ben je weleens in een limonaderestaurant geweest dat wordt gerund door kinderen? Of op een festival in de duinen waarin je met je hele gezin heerlijk kunt verdwalen? Nee?

Dan moet je misschien maar eens langskomen op het Kindermuziekfestival in Bergen aan Zee. Het landgoed van Huize Glory is op zaterdag 6 en zondag 7 juli omgetoverd tot een magische speeltuin vol muziek, theater en workshops waar mensen van 3 tot 100 jaar oud ontzettend gelukkig van worden.
Het Kindermuziekfestival bestaat uit 6 verschillende podia. Wees gerust, je hoeft niets te missen. Alle artiesten treden twee keer op.

Er spelen ook artiesten die normaal niet voor kinderen spelen. Die worden uitgedaagd om hun repertoire aan te passen voor kinderen. Soms weten ze van zichzelf niet hoe geschikt ze zijn voor kinderen.

Ook zullen er talloze workshops zijn waar iedereen zelf lekker muziek kan maken. en kunnen bezoekende kinderen ook zelf optreden en zich opgeven voor het Open Podium. Stuur een mailtje naar info@mariadelver.nl voor meer informatie.

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma dat zowat uit zijn voegen barst.

KinderMuziekFestival vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 juli van 10.30 tot 18.00  op Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee.

Kaartjes kunnen via www.kindermuziekfestival.nl kunnen gekocht. Wees er snel bij want de kaarten zijn nog maar beperkt.