JungleFabriek prikkelt de kinderzintuigen

Een Alkmaars kinderfestival waar alle zintuigen van de kinderen worden aangesproken, peuters, kleuters en basisscholieren kunnen zich twee dagen uitleven op dit Kinderfestival bij Koel310 op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019.

Optredens, workshops en performances door artiesten die op de grootste festivals hebben gestaan, en een truclading aan workshops, activiteiten, theatervoorstellingen.

Het belooft dit jaar wederom een mega spektakel te worden.
Innovatie, interactieve workshops en performances, gecombineerd met een breed scala aan kinderactiviteiten tot en met 12 jaar.

Het programma is veelzijdig en diepgaand en zeer sterk opgebouwd. Sfeer, gezelligheid en vrijheid van creativiteit. Kinderfestival de JungleFabriek neemt je mee op een tweedaagse reis door alle zintuigen.

Het programma op de zaterdag staat in het teken van beweging en uitdaging. Op zondag staat het programma in het teken van cultuur, theater en zang.
Een weekend passe partout geeft je toegang tot beide dagen. Tickets zijn te verkrijgen aan de deur, de organisatie adviseert om de tickets online van te voren te bestellen op www.junglefabriek.nl.

Het festival streeft ernaar zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Energy4all. Een stichting die zich inzet om energiestofwisselingsziekten bekendheid te geven en onderzoek te steunen naar een medicijn om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen.