Tuinteam Plus zoekt groene vingers

Geniet u ook zo wanneer een tuin weer mooi is opgeknapt? Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard (WPW) is op zoek naar iemand die graag bezig is met grotere tuinklussen die niet meer onder de (lichtere) vrijwillige klussen vallen.

Een aantal voorbeelden: u voert tuinafval af, verricht grotere snoeiwerkzaamheden of verwijdert struiken of beplanting.

Doordat het gaat om intensievere klussen die niet voor vrijwilligers bedoeld zijn, krijgt u een vergoeding via een nul uren contract.
WPW ondersteunt ouderen en mensen in een kwetsbare situatie met als doel hen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Dit, door het verlenen van praktische diensten.

Voor een klein bedrag per maand kunnen abonnees een klus aanvragen via het servicepunt. Denk aan vervoer naar het ziekenhuis of een klusje in huis.

Als tuinman/vrouw plus wordt het volgende van u gevraagd:
– Interesse in het onderhouden van tuinen;
– Ervaring in tuinonderhoud;
– Kennis van beplanting;

– Goed kunnen omgaan met mensen;
– Samen kunnen werken met andere (vrijwillige) collega’s;
– In het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze oproep en wilt u deel uitmaken van het Tuinteam Plus WPW Heerhugowaard

Stuur dan een korte motivatie met uw naam, adres en telefoonnummer naar: heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl of vraag meer informatie via telefoonnummer 072-5717170 (van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00.