Beleef de streek op de Blokweermarkt

Ruik, voel, proef, kijk, luister en beleef de Blokweermarkt op zondag 30 juni! De jaarlijkse markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers vindt dit jaar voor de elfde keer plaats.

Zoals elk jaar staat de markt op het terrein van MAK Blokweer, omringd door groene natuur. Kom langs en ontdek wat de streek te bieden heeft.

Op de Blokweermarkt worden verantwoorde alternatieven geboden voor allerlei alledaagse artikelen, van etenswaren tot verzorgingsproducten en sieraden.

Veel standhouders keren elk jaar terug naar de markt vanwege de ontspannen sfeer en de oprechte aandacht van de bezoekers.

Met een gevarieerd aanbod van zowel food als non-food producten is de Blokweermarkt van alle markten thuis.

Wat betreft non-food biedt de markt onder meer vaste planten, verzorgingsproducten, edelstenen en sieraden. Op de website van MAK Blokweer staat een volledig overzicht van alle kraamhouders.

De Blokweermarkt vindt plaats op zondag 30 juni van 10:00 tot 17:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker.

Toegang is gratis, voor activiteiten wordt een bijdrage gevraagd.

Tijdens de Blokweermarkt zijn de Kijkboerderij, bezoekerscentrum de Molshoop en het natuurpark met natuurspeeltuin geopend. Honden zijn niet toegestaan.