Opendag lessen en cursussen Cool

Op zaterdag 15 juni houdt Cool kunst en cultuur weer haar jaarlijkse Open Dag.

Tussen 12.30 en 16.30 uur kan jong en oud kennismaken met het cursusaanbod van Cool en zich laten inspireren door allerlei activiteiten op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst.

Er komt uit elke ruimte van Cool een ander geluid want de leerlingen laten horen wat ze de afgelopen jaren allemaal hebben geleerd. Zo kan het publiek vast zien wat het eindresultaat van de lessen kan zijn.
In diverse miniconcerten en presentaties laten de leerlingen zien en horen hoe leuk het is om bijvoorbeeld (samen) muziek te maken.

Wie geïnspireerd is geraakt door de miniconcerten kan zelf aan de slag want iedereen kan instrumenten komen uitproberen. Even scheuren op de gitaar, losgaan op een drumstel en kijken of je meteen geluid uit de dwarsfluit krijgt, alles kan!

Naast de muzieklessen kan tijdens de Open Dag ook kennis worden gemaakt met het brede cursusaanbod in diverse workshops voor kinderen en volwassenen.
Naast het bestaande aanbod zijn er dit seizoen ook weer nieuwe cursussen toegevoegd zoals diverse eendaagse fotografiecursussen, een cursus ukelele of wat te denken van de nieuwe eendaagse workshops kunst en techniek.

Meer informatie over de Open Dag en/of het volledige cursusaanbod is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl en in de nieuwe brochure, te verkrijgen bij de servicebalie.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@coolkunstencultuur.nl of 072 – 534 76 62.