Musicalster gezocht

Zing je graag? En zou je het leuk vinden om mee te spelen in een bekende musical? Oberon is op zoek naar jonge mensen tussen 9-21 jaar voor de nieuwe musicalproducties.

Deze musicals worden volgend jaar gespeeld in theater de Vest in Alkmaar. De audities zijn voor de musicalgroep 9-14 jaar op 18 juni om 18:00 uur en voor de musicalgroep 14-21 jaar op 25 juni om 19:00 uur.

Beide in wijkcentrum de Rekere 2.0 aan de Drechterwaard 16 te Alkmaar. Aanmelden kan via oberontheater.nl/audities.
Musicalgroep 9-14 zal volgend jaar de musical My Son Pinocchio JR opvoeren.

Geppetto vertelt het verhaal van Pinokkio vanuit het perspectief van de poppenmaker, die na het tot leven komen van Pinokkio zich in eerste instantie beklaagt over het gedrag van de pop.

Wanneer Pinokkio het geklaag hoort voelt hij zich ongewenst. Hij besluit weg te lopen en komt op Lekker Eiland terecht. Geppetto, weer alleen, realiseert zich vervolgens dat hij toch wel heel erg veel om Pinokkio geeft, en gaat op zoek naar hem.
Musicalgroep 14-21 gaat de musical American Idiot, dat gebaseerd is op het album van de punkrockband Green Day opvoeren.

Het verhaal speelt zich af rond drie jonge mensen: Johnny, Will en Tunny. Je beland in de buitenwijken van klein-burgerlijk Amerika, waar je Johnny ontmoet. Hij is bijna 30 en heeft nog niks gedaan met zijn leven.

Ze moeten naar de Nachtwinkel waar Tunny de anderen laat zien hoe nietszeggend het leven in de buitenwijken eigenlijk wel niet is. Ze worden flink opgejut en Johnny daagt ze uit om meer om het leven te geven.