Lokaal talent schittert

Op zaterdagavond 1 en zondagmiddag 2 juni speelt Oberons musicalgroep de hitmusical Joseph and the Amazing Technicolor® Dreamcoat in theater de Vest te Alkmaar. De lokale talenten tussen de 9-14 jaar hebben maanden gerepeteerd voor deze vrolijke, kleurrijke musical vol betekenis.

Joseph, de musical bevat veel verschillende muziekstijlen, dans, humor, prachtige beelden en een mooi verhaal over het geloven in je dromen en licht zien in de duisternis.
En of u (het) nu gelooft of niet, u gaat naar huis met een lach op uw gezicht. Een musical-spektakel voor het hele gezin, vertaald naar het Nederlands door Martine Bijl, met de prachtige songs van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Voor Oberon is deze musical speciaal op maat gemaakt door Edwin Klazinga, de regisseur.

U bent van harte welkom een voorstelling bij te wonen. Meer informatie en kaartverkoop via de website oberontheater.nl of via telefoonnummer 06-50618032.