Vier de lente bij MAK

Hoera, de lente hangt in de lucht! De schapen worden geschoren, de natuur bloeit op en iedereen zit vol lentekriebels. Dat wordt gevierd tijdens SPRING!, een spetterend lente-evenement voor het hele gezin, op zondag 26 mei 2019.

Tijdens SPRING! zijn er bij MAK Blokweer de hele dag door activiteiten en demonstraties die in het teken van de lente staan.

De dag begint met een unieke mogelijkheid om heerlijk biologisch te ontbijten met de geiten, aan een lange tafel direct aan de wei.
Daarna zijn er de hele dag door verschillende demonstraties en activiteiten die stuk voor stuk in het teken van de lente staan! Bijvoorbeeld het scheren van de schapen.

’s Middags kun je meedoen aan een wandeling waarop de geheimen van de oude Kloostertuin aan het licht komen. Ook kun je op slootbeestjes-excursie om het onderwaterleven in de Blokweer te ontdekken, of sla aan het experimenteren met waterbeheer in de Klimaatbus!

SPRING! is leuk voor het hele gezin! Het evenement vindt plaats op zondag 26 mei van 10:30 tot 16:00, aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker.

Entree is gratis, voor sommige activiteiten wordt een bijdrage gevraagd.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van MAK Blokweer. Voor meer informatie: info@mak-blokweer.nl of 0229-266344. Honden niet toegestaan.