Cultuur 

10e tentoonstelling KinderKamerKunst

Dinsdag 14 mei van 17.00 tot 18.00 uur is de feestelijke opening van alweer de tiende tentoonstelling van kunst, gemaakt door kinderen van de buitenschoolse opvang De Kinderkamer.

Deze speciale editie heeft als thema ‘Reis om de Wereld’. De tentoonstelling is in het Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar Oost, Merwedestraat 4.

Wethouder Jeugd Elly Konijn-Vermaas onthult samen met de kinderen de kunstwerken. Het Centrum voor Jeugd en Gezin en De Kinderkamer nodigen iedereen van harte uit voor de opening van de tentoonstelling.

“Met het maken van kunst geven we kinderen een geweldig instrument in handen om op verschillende manieren hun gevoelens te uiten. Het helpt ze om hun verbeelding en creatieve en artistieke gaven te ontwikkelen. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik deze 10e  expositie mag openen”, stelt wethouder Jeugd E.Konijn-Vermaas.

Wie niet in de gelegenheid is de opening bij te wonen, kan elke maandag tot en met donderdag binnenlopen om de kunst te komen bezichtigen, Merwedestraat 4 in Alkmaar.

Gerelateerde berichten