Cultuur 

Kunstkring in de Artfarm

Op 18 en 19 mei a.s. tonen de leden van Kunstkring Plein 4 hun werk in een gevarieerde overzichtsexpositie. Dat vindt plaats in de Artfarm in Heerhugowaard.

De kunstenaarsgroep presenteert een zeer uiteenlopende collectie van diverse kunstvormen.

Han Beudeker toont stillevens en landschappen, veelal in een kleurig lijnenspel. Het werk van Peter Groot is impressionistisch en idealistisch abstract. De schilderingen van Eugènie Herlaar hebben aandacht voor natuur in verstilde sfeer.
Dick van der Lippe presenteert realistische portretten en landschappen. Riet Mak geeft vorm aan verfijnde symboliek vol emotie. Yvonne Vredeling schildert het West-Fries landschap in naïeve stijl. Irma van der Zande brengt  verrassend met pen en penseel een beweeglijke toets in haar werk.

Keramiste Vera van der Lingen verbeeldt in speelse vormen mens en dier. Henny Mazurel geeft haar ideeën vorm in beelden en schilderijen, met dit jaar inspiratie uit Egypte en India. En Pieter Zwaanenburg brengt uniek bronswerk, volgens de ‘verloren-was-methode’, waarover hij graag uitleg geeft.
Deze uitgebreide kunstexpositie is zaterdag 18 en zondag 19 mei te zien in de Artfarm, Rustenburgerweg 126, Heerhugowaard.

De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten