Welkom bij 40.000 Meter Mars

De 40MM – 40.000 meter mars – is een sponsorwandeltocht door de mooie dorpen Venhuizen, Hem, Wijdenes, Oosterleek en Schellinkhout. 

De opbrengsten worden geheel besteed aan de verschillende projecten die de 40MM ondersteunt in de minder ontwikkelde landen.

De wandeling vindt jaarlijks plaats op de zaterdag na Hemelvaartsdag. Naast de 40km route zijn er ook een aantal korte routes uit welke u kunt kiezen, daarnaast kunt u ook zelf een route afstand bepalen met behulp van de uitgezette routes.

Het is de gezelligste wandeltocht van de hele regio West-Friesland en onderweg zijn vele stempelposten. Met veel enthousiasme zetten de vele vrijwilligers zich in om er een fantastische dag van te maken.

De 46e editie van de 40MM vindt plaats op 1 Juni 2019. Wij hopen u dan graag weer te zien, een prachtige tocht door West-Friesland en over de IJsselmeerdijk, een garantie voor een heerlijke dag.

Je kunt je nu inschrijven voor de 46e editie van de 40MM

Bij het inschrijven kun je kiezen of je meedoet met de normale route of de kinderroute. De kinderroute is voor gezinnen met kinderen tot 6 jaar, en je kunt dus per gezin inschrijven i.p.v. per persoon.

Voor meer informatie, kunt u terecht op www.40mm.nl