Plantenmarkt bij Hortus Alkmaar

Ben je op zoek naar biologische en bijzondere planten voor je tuin of balkon? Kom dan zondag 12 mei naar de plantenmarkt bij Hortus Alkmaar.

Er zijn verschillende kwekers aanwezig, die hun planten op een duurzame manier kweken, dus zonder gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Ook zijn er leuke cadeautjes voor Moederdag te koop.

Heb je nog planten en kruiden nodig voor je moestuin? Ook die zijn volop verkrijgbaar, van peterselie en selderie tot tomaten en rucola. Zo eet je deze zomer heerlijk en gezond uit eigen tuin.
Kinderen kunnen die middag hun eigen plantenpotje maken van een krant en dat vullen met bloemenzaadjes of tuinkers. Ze kunnen ook een leuke speurtocht doen door de tuin met een rugzakje. Om 15.00 uur is er een speciale kinderrondleiding door de tuin.

De Plantenmarkt vind plaats op zondag 12 mei van 12.00 tot 17.00 uur bij Hortus Alkmaar aan de Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar.

Kosten bedragen €5,00 voor volwassenen, €2,50 voor kinderen van 8 t/m 15 jaar en kinderen tot en met 7 jaar kunnen gratis naar binnen.