Themamiddag kanker: hormonale therapie bij vrouwen

Inloophuis Den Helder, Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep houden op donderdag 9 mei een themamiddag met als onderwerp hormonale therapie bij vrouwen, voor mensen met kanker en hun naasten.

Verschillende vormen van kanker worden behandeld met hormonale therapie.

Tijdens de themamiddag vertelt mevr. E. Beer, verpleegkundig specialist oncologie, wat hormonale therapie is en hoe het werkt. Tijdens deze middag zullen we ook ingaan op de mogelijke bijwerkingen van hormonale therapie en hoe u daar mee om kunt gaan.
De themamiddag wordt gehouden van 13:30 – 15:30 uur in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a, 1784 AM Den Helder. Toegang is gratis.

Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 – 74 7041.

Deze bijeenkomst is de laatste van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht.
Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25.

Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze websites www.nwz.nl en www.inloophuisdenhelder.nl.