De Waaier in actie

De Waaier organiseert op 17 mei 2019 voor de eerste keer De Waaier in Actie! Bent u een maatschappelijke organisatie en hebt u een aanpak- of aandachtklus? Meld u dan aan!

Het lijkt op NLdoet, maar het is van de bedrijven die aangesloten zijn bij De Waaier voor de maatschappelijke organisaties die gebruik maken van de diensten van De Waaier in en rond de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk.

Welke klussen kunt u zoal uit laten voeren? Denk aan op tuin- onderhouds- of opknapwerkzaamheden, entertainment of een dagje uit, u mag het zelf bedenken.
Het aantal vrijwilligers dat De Waaier beschikbaar kan stellen varieert. Maar minimaal 2 en maximaal 15 per activiteit is een goede richtlijn.

U moet uw activiteit voor 8 april 2019, bij De Waaier aanmelden. Dat kan via administratie@dewaaier.nl. Bellen kan ook: 072 511 06 01.

Geef een korte omschrijving van uw klus in de mail met het aantal benodigde vrijwilligers en het aantal uren dat u de vrijwilligers in wilt zetten (ochtend, middag of hele dag). Vergeet niet uw naam en contactgegevens.

De Waaier gaat voor u aan de slag en zoekt actief vrijwilligers voor het uitvoeren van uw klussen en andere activiteiten. Mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken een goede match te maken, dan laat De Waaier dit in de eerste week van mei weten.

Daarnaast is het mogelijk uw vraag voor De Waaier in Actie! op de homepage van De Waaier te plaatsen. Dit kan via de vraag en aanbod login op www.de-waaier.nl.

Bedrijven kunnen dan op de website opzoeken wat maatschappelijke organisaties nodig hebben.