Ijsland in beeld

Natuurfotograaf Jan Smit heeft een bijzondere belangstelling voor het noorden. Jan reist meerdere keren per jaar af naar Scandinavië. Vaak samen met jongste zoon Mart.

De beelden die gemaakt worden tijdens deze reizen worden verwerkt in multimediapresentaties.

Op dinsdag 9 april verzorgen Jan en Mart een multimediapresentatie met prachtige beelden van IJsland in de bibliotheek in Heerhugowaard.

IJsland heeft een betoverende schoonheid door zijn heldere vergezichten, vulkanische verschijnselen, enorme gletsjers, de hoge vogelrotsen en meren met broedende vogels, de midzomernacht en het noorderlicht.

IJsland heeft bijzondere vogelsoorten als papegaaiduikers, noordse stormvogels en drieteenmeeuwtjes. En ook op plantengebied is er veel te genieten.

IJsland is een land van uitersten maar daardoor ook heel fotogeniek. IJsland is heel bijzonder, iedereen zou het gezien moeten hebben!

U bent van harte welkom op dinsdag 9 april vanaf 20.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A.

De toegang is € 6,- inclusief een kopje koffie of thee. Leden van de bibliotheek krijgen € 1,- korting op de toegangsprijs

Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in één van onze vestigingen (u betaalt met pin).