Workshop Chi Neng Qigong

In de natuur begint langzamerhand alles weer te ontwaken. Ook in Hortus Alkmaar is dat te zien.

En hoe is dat bij jou? Voel jij je alweer krachtig en vol energie? Of ben je onrustig en op zoek naar meer balans? Kom dan naar de workshop Chi Neng Qigong op zaterdag 30 maart en ga energiek het voorjaar in!

Je leert deze ochtend een aantal oefeningen uit de Chi Neng Qigong, een Chinese bewegingsleer die werkt op lichaam en geest. De eenvoudige oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (Qi). Je gaat je soepeler, rustiger en krachtiger voelen.
Ook als je al bekend met Chi Neng Qigong en zin hebt in een ochtend trainen ben je natuurlijk van harte welkom. De training wordt binnen gehouden en na afloop kun je bij mooi weer nog even de tuin in.

De workshop vindt plaats op zaterdag 30 maart van 9.30 tot 12.00 uur bij Hortus Alkmaar aan Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.hortusalkmaar.nl.

Aanmelden kan via c.hogewoning@quicknet.nl of 06 22399764.