Jubileum voor Country Kickin’

Nadat Kick van de Vooren in november 2018 de prijs als beste Countryradioprogramma van het jaar in ontvangst mocht nemen voor zijn programma Country Kickin’, kan hij 3 maart vieren dat dit programma exact 12 ½ jaar onafgebroken wordt uitgezonden.

Op 3 september 2006 ging de eerste uitzending van Country Kickin’ de lucht in. Door de toenmalig programmaleider van Radio Hoorn (Arthur Verberne) werd Kick gevraagd wekelijks een 2 uur durend countryprogramma te maken.
Sindsdien heeft dit programma naam gemaakt in “Countryland” door de muziekkeus en vaak exclusieve interviews met (Amerikaanse) supersterren zoals meervoudig Grammywinnares Gretchen Peters.

Daarnaast werden de Nederlandse artiesten niet vergeten en waren ook zij vaak in de uitzendingen te horen. In 2018 besloot Kick dan ook dat het tijd werd meer aandacht te schenken aan country-artiesten uit Nederland en België.

Dit heeft er mede toe geleid dat hij door de DCMA werd onderscheiden als beste countryradioprogramma van het jaar.

In 2017 besloot hij over te stappen naar Heerhugowaard a Life waar hij naast Country Kickin’ ook het programma Vlaamse Hits maakt.

Sinds 2018 worden zowel Country Kickin’ als Vlaamse Hits uitgezonden op vele radiostations in Nederland en België.

De uitzendingen van Country Kickin’ zullen de hele maand maart in het teken staan van het jubileum.

Voor meer informatie: www.countrykickin.nl of info@countrykickin.nl