Internationale vrouwendag in de bieb

Bibliotheek Kennemerwaard organiseert samen met De Werkgroep Vrouwenactiviteiten Heerhugowaard een aantrekkelijk programma om Internationale Vrouwendag op vrijdag 8 maart te vieren.

Jolanda van der Velden vertelt in de bibliotheek in Heerhugowaard over haar ervaringen in de zorg en presenteert haar boek Zorg op recept.

Daarna is er een muzikaal optreden van singer-songwriter Barbara Breedijk.
Het zal je maar overkomen: geen grip meer hebben op je eigen leven en alles wat daar dan mee samenhangt. Van der Velden heeft haar ervaringen op treffende wijze op papier gezet.

Met humor weet ze het beladen onderwerp van onze zorg op een luchtige manier te brengen. In Zorg op recept beschrijft ze gebeurtenissen die ze in haar werk als verzorgende heeft meegemaakt.

Aansluitend is iedere keer een lekker recept te vinden. Het doel? De zorg in een positiever daglicht stellen! Met recht “zorg op recept’! Jolanda start haar presentatie om 15.15 uur.
Vanaf 16.00 uur is er muziek. Barbara Breedijk is een singer-songwriter die met haar Nederlands- en Engelstalig repertoire van eigen nummers al meer dan 15 jaar op de bühne staat.

Inspiratie voor het schrijven van teksten haalt ze uit het dagelijkse leven, zoals het tv-programma Boer Zoekt Vrouw en uiteraard, de liefde. Barbara Breedijk stond eerder al in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Wil je verzekert zijn van een plekje, meld je dan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.