Cultuur 

Jan en Anny nog eenmaal in Marlene

Op zaterdag 16 maart 2019 is het “PALING-POP/GRANDE FINALE” met Jan Keizer & Anny Schilder en The Cats Aglowband. Nog één keer komen alle grote hits van (de 2 bekendste bands van Nederland uit Volendam) BZN en The Cats voorbij.

Afgelopen jaar maakten Jan Keizer en Anny Schilder bekend in 2019 een einde aan hun lange muzikale loopbaan te maken.

Maar Jan en Anny komen eerst nog één keer in Marlene met “PALING-POP”, samen met The Cats Aglowband.
Een kaartje kost 15 euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij Cafe Marlene (geen fee) of via www.dancingmarlene.nl (met 1 euro Fee). Aan de deur kost het 20 euro.

De zaal zal om 21.00 uur open gaan, en het concert start op 21.30 uur.

In de jaren 70/80 stond BZN altijd twee keer per jaar in een uitverkochte zaal te spelen bij Marlene. Nog één keer komen “The Original Voices” van BZN Jan Keizer & Anny Schilder naar Marlene voor de Grande Finale want aan het eind van het jaar 2019 stoppen ze er mee als duo.

De beste Tribute Catsband van Nederland: “The Cats Aglowband” is ook aanwezig op “PALING-POP”. Alle hits van deze legendarische Volendamse formatie The Cats komen voorbij live gespeeld door The Cats Aglow Band.

The Cats waren een popgroep uit Volendam. Ze bestonden van 1964 tot 1985, zij het met enkele onderbrekingen, en waren van 1968 tot 1975 een van de meest succesvolle bands van Nederland.

Foto`s en alle muziek worden deze avond op clip vertoond op 13 beeldschermen.

Gerelateerde berichten