The Voices bij Artiance

Ben jij ook zo dol op zingen? Doe dan mee met een korte cursus zang bij Artiance. Vanaf dinsdag 12 februari starten ‘The Voices of Artiance’ o.l.v. Amanda Muller. Je zingt samen in een klein groepje met leeftijdgenoten.

Aan het einde van de reeks lessen ben je er helemaal klaar voor om een spetterende presentatie te geven!

Het junior songfestival, The Voice kids, Kinderen voor kinderen… Het zijn allemaal programma’s waar kinderen graag naar kijken.

In de cursus The Young Ones zingen kinderen van 9 tot 12 jaar liedjes uit deze programma’s, maar ook nummers uit de huidige top 40.

In de cursus maken kinderen kennis met zangtechniek, meerstemmig zingen en leren ze zich te presenteren voor publiek, want tot slot geven we een spetterende eind show.

Ben je tussen de 12 en 17 jaar, en vind je het leuk om met andere leeftijdgenoten te zingen? Dan is dit de cursus The One we Love voor jou! In deze cursus zing je de nieuwste hits van bijvoorbeeld John Legend, Sam Smith, Rihanna en/of Clean Bandit.
Je leert je stem technisch beter beheersen en werken we werken aan een performance. Jouw eigen inbreng en creativiteit kun je uiten in de eindshow die we na iedere periode neerzetten in de theaterzaal.

Hou je van zingen? Geef je dan op voor deze inspirerende cursus.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.artiance.nl