Hulp bij digitale registratie Museumkaart

Voor veel mensen is het een mooie manier om het museumaanbod in Nederland te verkennen: de museumkaart. Met toegang tot wel 400 musea in Nederland kiezen steeds meer mensen ervoor om hem aan te schaffen.

Waar men de Museumkaart vroeger nog ‘gewoon’ in het museum kon kopen, krijgt u nu een tijdelijke kaart mee die thuis op de computer moet worden geactiveerd.

Maar hoe werkt dat dan, en hoe stuurt men een digitale foto op voor de kaart?

Regelmatig krijgen we bij Museum BroekerVeiling bezoekers aan de balie die de digitale registratie na aanschaf van de Museumkaart niet meer kunnen overzien. Hier willen ze iets aan doen!

Op donderdag 7 en dinsdag 12 februari is het mogelijk om tussen 12.00 en 16.00 langs te gaan voor hulp bij het digitale proces dat volgt na de aanschaf van een Museumkaart.

Het enige dat u nodig heeft is een geldig e-mailadres waartoe u toegang heeft vanuit huis.
U komt naar de balie van Museum BroekerVeiling en koopt een Museumkaart (€64,90 per volwassene).

Vervolgens neemt een medewerker van het museum een digitale foto van u en doorlopen jullie samen het registratieproces op de computer. De Museumkaart wordt hierna binnen 5 werkdagen per post naar u toegestuurd.

Er zijn geen kosten verbonden aan de hulp en aanmelden is niet nodig. U kunt op 7 en 12 februari tussen 12.00 en 16.00 uur gewoon binnen lopen en u melden bij de balie.