Voetbalstadion vol verliefde koppels

Zondag 27 januari vond de zesde editie van Trouwbeurs Alkmaar plaats in het voetbalstadion van AZ.

Vierhonderd bezoekers wisten het evenement massaal te vinden en werden feestelijk ontvangen met een (chocolade)zoen en een compliment van Organisatiebureau Njoy & Party.

Het inspiratieplein met zo’n 50 regionale en lokale Trouwexperts werd drukbezocht. Op een interactieve manier konden stellen met trouwplannen kennis maken met de professionals en entertainment uit de trouwbranche.

De bezoekers kwamen in een oase van inspiratie terecht. Men kon trouwringen passen, cocktails, bruidstaart en een glaasje champagne proeven. Een selfie maken met een roofvogel of een gekke bekken trekken in de photobooth.

Daarnaast was er een flitsende modepresentatie met bruidsjurken, trouwpakken, bruidsboeketten met live muziek. Tot grote verrassing van het publiek liepen de modellen tijdens de finale dwars door het publiek heen.

Na mooie ontmoetingen, een tas vol informatie en een hoofd vol indrukken gingen de bezoekers tevreden naar huis.
“Ik kijk zeer tevreden terug naar de 6e editie van Trouwbeurs Alkmaar. De sfeer was feestelijk en erg gezellig. Zowel bezoekers, standhouders, medewerkers voor,-  en achter de schermen waren happy en dáár doe ik het voor.”

“Via deze weg wil ik alle bezoekers, standhouders en geïnteresseerden bedanken voor een geslaagde editie van Trouwbeurs Alkmaar.”

Aldus Thessa Dudink-Latupeirissa, initiatiefnemer van Trouwbeurs Alkmaar en professioneel weddingplanner van Organisatiebureau Njoy & Party.