Trouwbeurs Alkmaar

Zondag 27 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de afdeling evenementen van AZ Alkmaar de 6 editie van Trouwbeurs Alkmaar in de luxe Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion.

De 6e editie is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim veertig trouwexperts verzamelen zich tijdens deze Trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar.

Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de luxe lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen.
Van romantische bloemenprieeltjes, Virtual Reality beleving tot aan een stoere burgerbar. Van swingende cocktailshaker, roofvogels, make-over tot een spirituele reading. Zelfs aan de opvang voor kids én huisdieren is gedacht.

Nieuw is de pop-up modepresentatie met bruidsjaponnen en herenmode op het inspiratieplein. Uiteraard kan de bezoeker een hapje en een drankje nuttigen onder het genot van livemuziek.

Wat zes jaar geleden begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar en omstreken.
De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd en komen voornamelijk uit het zakelijk netwerk van initiatiefneemster en professioneel weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa.

Al tien jaar runt zij met succes haar organisatiebureau. Trouwbeurs Alkmaar is niet alleen voor bezoekers een mooi evenement. Voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website www.trouwbeursalkmaar.nl | www.njoyparty.nl