Open musical repetities

Toneelspelen, zingen en dansen… Kun je er niet genoeg van krijgen? Je bent van harte welkom tijdens de open repetities van Oberon Theaterproducties.

Op zaterdag 26 januari zie je de musicalgroep 14-21 jaar in actie met de musical ‘CATS’; van 09:30 tot 12:00 uur op de Olympiaweg 17 in Alkmaar.

Op dinsdag 5 februari kun je van 18:00 tot 19:30 uur komen kijken naar een gedeelte uit de musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’; bij de Musical-groep 9-14 jaar op de Drechterwaard 16 in Alkmaar.
Tijdens de open repetitie geven de leden je graag een voorproefje van de musical waar ze aan werken.

Het tijdloze verhaal van CATS raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de katten hun grote bal vieren.

Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door een schurkachtige kat. Hoe loopt dat af?

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat vertelt het verhaal van Joseph, die de bijzondere gave heeft om dromen te kunnen verklaren.
Hij is het lievelingskind van zijn vader en zijn broers zijn heel jaloers. Zij verkopen Joseph aan Egyptische slavenhandelaren.

Als alles verloren lijkt te zijn, gloort er plotseling een sprankje hoop: de farao heeft slaapproblemen en Joseph is de enige die hem kan helpen…

Voor beide musicals (CATS: zaterdag 6 en zondag 7 april, Joseph: zaterdag 1 en zondag 2 juni) is de kaartverkoop gestart.

Bestellen kan rechtstreeks via Oberontheater.nl of via telefoonnummer 06 506 180 32.