50|50 Food geeft met een afstand een Kans

50|50 Food

“Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om horeca ervaring op te doen”

Voor wie volwaardig in de samenleving wil mee doen is een zinvolle dagbesteding van groot belang. Veel mensen die onze hulp vragen, hebben vanwege hun achtergrond, problemen of omstandigheden weinig kans op de arbeidsmarkt. 50|50 Food geeft deze mensen de kans om toch werkervaring op te doen.

Dagelijks werken er onder begeleiding van een ervaren kok deelnemers in onze Brasserie. Naast koken, leren zij in teamverband werken en op een correcte wijze met gasten om te gaan. 

Deze vaardigheden komen in een latere loopbaan goed van pas. Door positieve ervaringen met collega’s en zinvolle werkzaamheden worden de deelnemers gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, te leren en te groeien.
Gezond en gezellig

Naast een plek om te leren, heeft 50|50 Food ook een sociale functie.
De lunchroom is een ontmoetingsplek voor buurtbewoners. 

50|50 food rund de keuken namelijk in Wijkcentrum de Horst. Onder de gasten zijn veel alleenstaande en oudere mensen die niet meer zelf willen of kunnen koken. Zij krijgen bij 50|50 Food een aantrekkelijk geprijsde, gezonde maaltijd en komen tegelijkertijd weer onder de mensen.