Winterse gezelligheid bij Museum Broekerveiling

Dompel je onder in winterse sferen en hou de december gezelligheid extra lang vast.

Ga tijdens de kerstvakantie erop uit met het hele gezin en bezoek de Warme Winterdagen in Museum Broekerveiling. Je bent welkom van 27 tot en met 30 december en van 2 tot en met 6 januari 2019.

Het museum leeft! Tijdens de Warme Winterdagen zijn er veel activiteiten voor jong en oud. Gezelligheid en lekker eten staan centraal.

Je bakt je eigen broodjes boven het kampvuur terwijl je naar verhalen over vroeger luistert. En op de veiling tik je alvast echte seizoensgroenten uit oude tijden op de kop, zo begin je het nieuwe jaar met een gezonde start.

In het koopmansboetje kan je op de zaterdagen ook een heerlijk warme XL woondeken komen maken! Hiervoor moet men zich wel van tevoren aanmelden.

Moe geworden na alle activiteiten? Neem plaats in de knusse winterlounge en geniet van een heerlijk warme kop chocolademelk om een beetje op te warmen.
Het Museum BroekerVeiling draagt haar steentje bij voor een warme winter voor iedereen. Daarom worden er tijdens de Warme Winterdagen mutsen en sjaals gebreid voor de voedselbank in Langedijk.

Als je een kilo wol inlevert, help je zo de voedselbank en krijg je van ons een heerlijke BroekerBol! Natuurlijk kun je ook zelf (leren) breien samen met een van de ervaren breisters.

Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.broekerveiling.nl/evenementen