Miljoenste bezoeker voor Vue Alkmaar

Groot feest in Vue Alkmaar, want vandaag is de magische grens van de miljoenste bezoeker overschreden. 

Sonja Hoebe werd vanmiddag bij haar bezoek aan bioscoopfilm The Meg onthaald met een bos bloemen en ontving uit handen van theatermanager Tamara de Koning een cheque voor een jaar lang gratis naar de bioscoop. 

De enthousiaste Sonja wist niet wat haar overkwam. “Wat ontzettend leuk dit! Wij gaan zelden naar de film en winnen nooit wat. Wat een verrassing!”

Bezoekers weten Vue Alkmaar sinds de opening in 2016 gelijk goed te vinden. Binnen drie weken ontving de bioscoop al de 25.000ste bezoeker en aan het einde van het openingsjaar stond de teller al op 300.000 bezoekers. 

In datzelfde jaar werd als kers op de taart het gloednieuwe gebouw ook nog eens verkozen tot beste nieuwbouw bioscoop ter wereld.

Tamara de Koning, theatermanager Vue Alkmaar:“We zijn ontzettend trots op ons mooie theater en de waardering die we krijgen vanuit onze bezoekers. 

De medewerkers van Vue hebben service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan wat resulteert in veel vaste bezoekers.

We staan klaar voor de volgende miljoen!”

Vue Alkmaar is een state-of-the-art bioscoop met 7 filmzalen en 1530 stoelen en biedt de bioscoopbezoeker de beste beleving op het gebied van big screen entertainment.