Geen categorie 

Eerste TEDx

Het wereldwijd vermaarde TED strijkt neer in Alkmaar. 

De Grote Kerk is op maandag 21 januari 2019 de plek van waaruit de TED-missie Ideas worth spreading voor en door Alkmaar en omgeving wordt verspreid. 

TEDxAlkmaar is een geweldig evenement om inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en onze wereld en de toekomst een beetje beter te leren kennen. 

Dus zorg dat je erbij bent: deze eerste Alkmaarse editie van een bijzonder podium waarmee Alkmaar en omgeving op de kaart wordt gezet.

Voor de snelle beslissers zijn al kaarten verkrijgbaar in de pre-sale, via www.tedxalkmaar.nl.

In de imposante Grote Kerk delen 20 sprekers, zowel internationaal als uit de regio, hun verhaal om te verbazen, ontroeren en inspireren. 

Ideeën en verhalen die bij TED worden verteld kunnen de wereld veranderen door middel van inspirerende en persoonlijke verhalen, onder het motto Ideas worth spreading. TED staat voor Technology, Entertainment, Design. 

Het is een jaarlijkse bijeenkomst die in 1984 voor het eerst gehouden werd in Californië. Bekende TED-sprekers waren onder meer Bill Gates, Jane Goodall, Isabel Allende, Sir Richard Branson en de voormalige Britse premier Gordon Brown. 

Lokale TED-bijeenkomsten krijgen het TEDx beeldmerk. 

De x staat voor independent event.

Gerelateerde berichten