Geen categorie 

Vrijwilligers gezocht voor Dam tot dam weekend

Op 22 en 23 september is het weer zover! Dan breekt het Dam tot Dam Weekend aan waarin Le Champion met ruim 1.400 vrijwilligers vier grote evenementen neerzetten.

Met de Dam tot Dam Wandeltocht en Damloop by night op zaterdag 22 september en de Dam tot Dam FietsClassic en Dam tot Damloop op zondag 23 september beleven meer dan 85.000 hardlopers, fietsers en wandelaars een fantastische dag.

Wil jij helpen om hier een succes van te maken? Word dan onderdeel van het Dam tot Dam vrijwilligersteam!
Wil jij de handen uit de mouwen steken, de deelnemers van dichtbij toejuichen of juist liever achter de schermen aan de slag?

Er zijn verschillende functies waar je jouw talent kunt laten zien. Zoals bij de kledinginname en uitgifte, het verkeer regelen of combineer het aanmoedigen met het uitdelen van eten en drinken onderweg bij een verzorgingspost.

Voor iedereen is er iets te doen.
Wanneer jij met tien vrijwilligers van jouw sportvereniging komt helpen, dan ontvang je ook nog eens een vergoeding voor in de clubkas.

Heb jij passie voor de sport, ben je minimaal 16 jaar, een echte teamplayer, altijd vrolijk, enthousiast en gastvrij? Meld je dan aan!

Door contact op te nemen met Le Champion: vrijwilligers@lechampion.nl, 072-5660129 of meld je direct aan via www.lechampion.nl/vrijwilligers.

Gerelateerde berichten