Zaterdag 7 Juli Open dag Stichting Babyspullen Heerhugowaard

Op zaterdag 7 juli opent Stichting Babyspullen haar deuren. Iedereen die interesse heeft om eens een kijkje te komen nemen achter de schermen bij dit goede doel is van harte welkom tussen 10.00 en 14.00. 

Er is deze dag speciale aandacht voor het vrijwilligerswerk dat hier kan worden gedaan. Er worden rondleidingen verzorgd en er kan een gesprek worden aangevraagd waarin een coördinator u uitleg geeft over de verschillende mogelijkheden in vrijwilligerswerk. 

Ook mag de stichting deze dag een aantal medewerkers van het Vrijwilligerspunt Heerhugowaard verwelkomen. Zij zijn een belangrijke schakel binnen het samenbrengen van vrijwilligers en vrijwilligerswerk in Heerhugowaard en omstreken.

Dus bent u benieuwd naar het werk van Stichting Babyspullen? Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens de zomervakantie of vrijwilligerswerk voor langere tijd? 

Kom dan 7 juli bij ons langs in ons distributiecentrum in Heerhugowaard aan het Nijverheidsplein 2F.

U kunt u via het mailadres info@stichtingbabyspullen.nl aanmelden voor een persoonlijk gesprek en natuurlijk kunt u hier ook terecht voor al uw andere vragen.

Graag tot dan!