Aan tafel met de bibliotheek

Op vrijdag 29 juni van 14.30 tot 15.30 uur wil Marjan Oosterhof, teamleider van de bibliotheek in de Noord, graag met u in gesprek over het belang van uw bibliotheek.

Vier jaar geleden is de bibliotheek in de Noord van het Rondeel verhuisd naar 2 lokalen in de St. Josefschool. Met als uitgangspunt: de vestiging in de Noord is erg belangrijk.

De bibliotheek wil er zijn voor de kinderen (elke middag open), maar ook voor de volwassenen in de Noord. De bibliotheek is een punt waar u elkaar kunt ontmoeten, een boek kunt halen of gebruik kunt maken van pc’s.
De laatste jaren zien is het gebruik van de bibliotheek afgenomen. Er zijn minder leerlingen en volwassenen lenen minder.

De bibliotheek merkt echter ook dat de (volwassen) bezoekers wel behoefte hebben aan verdieping, inspiratie of het gesprek met elkaar.

Dat zien ze aan de activiteit “aan tafel met….” Elke twee weken een gast met verschillende activiteiten: van creatieve workshops tot uitleg over digitale ontwikkelingen.
Marjan Oosterhof van Bibliotheek Kennemerwaard staat u graag te woord op vrijdag 29 juni van 14.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard De Noord (Torenburgstraat 2, 1704CE).

Laat uw stem horen en kom langs om te helpen het bibliotheekwerk in de Noord beter aan te laten sluiten bij uw wensen.

Ze kunnen dat niet doen zonder u! Een kopje thee of koffie staat voor u klaar.