Midzomermaaltijd van Stichting Present

Voor de derde maal op rij vindt de Midzomermaaltijd voor mensen met een krappe beurs plaats, ditmaal op 27 juni. Het evenement wordt georganiseerd door een team van vrijwilligsters van Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk.

“De locatie is fantastisch”, zegt Elzbieta Waligora, één van de organisatoren. “Niet alleen voor de mensen zelf, die ruim kunnen zitten, maar ook voor ons als organisatie. We beschikken over een uitgebreide keuken waar alles aanwezig is.” Odette en de vrijwilligsters koken alles zelf.
Het menu bestaat onder andere uit hartige taarten, soepen, diverse soorten salades, lekkere broodjes en speciale gerechten voor de kinderen.

Elzbieta vertelt dat er in de kerstperiode wat meer georganiseerd wordt voor de doelgroep dan midden in de zomer. 

“Door dit evenement hebben de mensen ook in dit seizoen iets om naar uit te kijken. Ze geraken even uit hun isolement en kunnen samen met anderen van een lekkere maaltijd genieten.”

Wie denkt voor deze maaltijd in aanmerking te komen, is van harte welkom. De buffetten en drankjes zijn geheel kosteloos.

Degenen die willen komen, kunnen zich aanmelden via De Voedselbank (tel. 072-540 15 92), Voedselhulp Langedijk (tel. 06-15 27 45 67), de Dionysiuskerk (072-57 112 92), en via de website (www.stichtingpresent.nl/heerhugowaard-langedijk.

Of een mailtje sturen naar: info@presentheerhugowaard-langedijk.nl Opgeven kan tot en met 20 juni