Dingen die Swingen!

Op zondagmiddag 24 juni geeft het Cohda Kwartet in de Kooger Kerk in Zuid Scharwoude een concert met een thema dat toegankelijk is voor alle oren: ‘Dingen die Swingen!’ Jazz-, klassieke- en wereldmuziek in één concert.

De 4 blokfluitisten van het Cohda Kwartet komen met een flinke stapel instrumenten naar Noord Holland en laten u een concert horen met muziek van de laatst 400 jaar; van William Byrd uit de zestiende eeuw tot jazzy stukken uit deze eeuw.
Er klinken vele verschillende blokfluiten; van de kleine sopraanblokfluit van 30 centimeter tot één van de grootste; de contrabasblokfluit van bijna 2 meter.

Op 24 juni worden alle leden van de blokfluitfamilie aan u voorgesteld.

Het Cohda Kwartet is spontaan ontstaan als een ad hoc kwartet voor een concert maar tijdens dat optreden hebben deze spelers elkaar helemaal gevonden in de liefde voor de blokfluit en het spelen in kwartetvorm en het krijgt dus een vervolg…een Co(h)da.
Door de lichtheid en het afwisselende karakter, is dit concert ook zeker geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Het concert begint om 15.00 uur.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar mogen gratis komen luisteren. Volwassenen betalen €12,50 aan de deur of €10,- bij reservering via cohdakwartet@gmail.com