Kennismakingsles schrijfgroep

Maandagmiddag 7 mei is er een kennismakingsbijeenkomst van de schrijfgroep van Wonen Plus Welzijn Langedijk.

Door omstandigheden lag deze activiteit enige tijd stil.

Op deze middag kunnen huidige deelnemers en overige geïnteresseerden kennismaken met Annemarie Pronk, de nieuwe begeleidster.

Wie graag schrijft en daarbij inspiratie en stimulans kan gebruiken, is van harte welkom om vrijblijvend te ervaren of deze schrijfgroep bij hen past.
Op de maandelijkse bijeenkomsten die vanaf september starten, worden deelnemers op allerlei manieren uitgenodigd om hun levenservaringen op papier te zetten en aan elkaar voor te lezen.

Dat geeft niet alleen plezier, maar ook verdieping van de eigen beleving en het contact met elkaar.

Op 7 mei is het thema ‘Een nieuw begin’. Niet alleen de doorstart van deze groep en de lente maken dit tot een toepasselijk onderwerp.

Het leven biedt immers doorlopend de kans voor een nieuw begin.
Vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar. De bijeenkomst start om 13.30 uur en vindt plaats in De Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude.

De kosten voor deze les bedragen € 5,- incl. een kopje koffie/thee.

Met ingang van maandag 10 september komt de schrijfgroep maandelijks bijeen op de tweede maandagmiddag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht Wonen Plus Welzijn Langedijk, tel. 0226-318050 of mail naar cursus@wonenpluswelzijn.nl