Knappe winst Reiger Boys

Het Reiger Boys van trainer/coach Wesley Visser heeft zaterdagmiddag een bijzonder knappe overwinning geboekt op koploper OFC. 

In Oostzaan werd het 0-1 voor de Heerhugowaardse vereniging die door dit resultaat weer voorzichtig mag kijken naar de plekken die recht geven op de nacompetitie voor promotie.

Reiger Boys kwam al in de 1e minuut op voorsprong toen een vrije trap van Bilal El Abdouni door aanvoerder Pascal Kabalt werd binnen gekopt. 

Met het eerste vrouwenteam van Reiger Boys gaat het de laatste tijd een stuk minder in de hoofdklasse. 

De ploeg van trainer Kamil Karaer verloor zaterdag voor de vierde keer op rij en komt steeds dichter in de buurt van de degradatieplaatsen. 

Tegen SC Klarenbeek liep de ploeg tegen het eind van de eerste helft kort achter elkaar tegen twee tegentreffers op en die bleken achteraf beslissend. 

Eerder in de wedstrijd was er nog meer tegenspoed toen keepster Laura de Bont zich verstapte en met een op het oog ernstige knieblessure per brancard het veld moest verlaten.

In de tweede helft probeerde de thuisploeg er alles aan om zich terug in de wedstrijd te knokken en hoewel men beduidend meer kansen kreeg dan in het eerste bedrijf ontbrak het geluk.