Cabaretier Harrie Jekkers voor het eerst naar Heerhugowaard

Het was nog nooit gelukt om Harrie Jekkers naar het theater in Heerhugowaard te laten komen. Maar binnenkort is het dan toch zover; op donderdag 22 september staat hij samen met Jeroen van Merwijk op het podium van Cool kunst en cultuur.

Jeroen had na 25 jaar optreden eigenlijk geen zin meer om solo verder te gaan en bij Harrie begon het na een sabbatical van 14 jaar wel weer te kriebelen. En zo wil het dat de cabaretiers na bijna 30 jaar weer samen op het podium staan. In hun show Als we zo vrij mogen zijn zullen ze met hun mooiste oude en nieuwe liedjes en hilarische verhalen laten zien wat ze gemeenschappelijk hebben, maar ook waardoor ze zich van elkaar onderscheiden.

Uitverkochte zalen
De pers was al zeer lovend over het programma van de twee kleinkunstkanonnen. Ondanks hun uiteenlopende cabaretstijlen blijken ze uitstekend samen op één podium te passen. Harrie en Jeroen staan dan ook overal voor (bijna) uitverkochte zalen. Vorig jaar zat De Vest drie keer vol, in Zoetermeer stonden er zelfs 3000 mensen op de wachtlijst. Op 22 september is het dé kans voor Heerhugowaard en omstreken om misschien wel voor het eerst kennis te maken met Harrie Jekkers maar direct een onvergetelijke avond te beleven. Kaarten zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl of via de servicebalie van Cool (072-5760955).

Bron : Cool Kunst en Cultuur.
Foto: Corbino