Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Back to the Seventies terug op CompleetFM

Na bijna anderhalf jaar te hebben geschitterd van afwezigheid presenteert Nico Prins vanaf 2 september

​ weer iedere zaterdagmorgen van 10.00-12.00 uur het radioprogramma ‘Back to the Seventies’.

Nico: “Het voelt geweldig om mijn oude vertrouwde radioshow weer te kunnen presenteren bij CompleetFM, het ​radiostation waar ik tot anderhalf jaar geleden​ bijna 10 jaar actief ben geweest. Iedere aflevering van Back to the Seventies draait om de hits, tips en albumtracks uit de jaren 70 en heeft net als voorheen enkele vaste rubrieken, zoals de Historische Alarmschijf, de Drie in Een, Het Album van de Week en de Nederpop Top 5. Niet alleen de ​bekende​, maar ook de minder bekende platen komen voorbij. Het is een feest van herkenning

​. ​

Is er een plaat uit de jaren 70 die je graag nog eens wilt horen? Mail naar: nico@jarenzeventig.com

Back to the Seventies is met ingang van 2 september iedere zaterdagochtend van 10.00-12.00 uur live te beluisteren op CompleetFM: 107.2 ether, 89.0 kabel (Langedijk) en op het internet via de webplayer van www.compleetfm.nl

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht