Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Run for Kika: samen tegen kinderkanker

Na de zomer vindt Run for KiKa Nijmegen (17 september) en Run for KiKa Amsterdam (2 oktober) plaats. Met dit hardloopevenement wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Verleden jaar werd een recordbedrag van 1,1 miljoen euro opgehaald. Inmiddels staat de teller op meer dan 850.000 euro. Wilt u onze stoppers delen en helpen dit bedrag te overtreffen?

 

Achtergrond Run for Kika: samen tegen kinderkanker

Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker. Stichting Kinderen Kankervrij zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelmethoden. KiKa gelooft in actieve oplossingen, daarom wordt er elk jaar Run for KiKa georganiseerd. Alle deelnemers zetten zich in voor één doel: kinderkanker de wereld uit.

 

De Run for KiKa Runners lopen 5 of 10 kilometer voor KiKa. Voor kinderen is er een speciale KidsRun van 1 kilometer. Run for KiKa vindt plaats op 6 locaties: Almere, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam. Er zijn leuke activiteiten gepland voor jong én oud. Iedereen is welkom!

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht