Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Weer beddenraceclinic

Dit jaar slaan SportEvents Langedijk en Bedspecial de handen weer ineen. Samen organiseren zij op vrijdagavond 26 mei een beddenraceclinic. (foto: aangeleverd)

LANGEDIJK – Dit jaar slaan SportEvents Langedijk en Bedspecial de handen weer ineen. Samen organiseren zij op vrijdagavond 26 mei een beddenraceclinic. Dit alles ter voorbereiding van de Beddenrace Langedijk die op zaterdag 26 augustus wordt gehouden.
Vorig jaar werden er voor het eerst twee beddenraceclinics georganiseerd en met succes. De positieve reacties van vorig jaar hebben er mede voor gezorgd dat er ook dit jaar een clinic wordt georganiseerd. Bij voldoende animo wordt er wellicht een tweede clinic georganiseerd.

Tijdens de clinic wordt er uitleg gegeven over het beddenracen. Denk hierbij aan techniek, tactiek, maar ook veiligheid is een onderdeel. Na de uitleg wordt er met alle deelnemers op ieder niveau getraind. Tijdens het lopen krijgen de deelnemers tips en tricks. De clinic zal ongeveer 5 kwartier duren.

Geef bij het aanmelden even aan of je in bezit bent van een beddenracebed. Indien dit niet geval is, zorgen beide organisaties voor een bed waar op getraind kan worden. Deelname is gratis en er wordt vrijdagavond 26 mei om 19.30 uur verzameld op De Mossel 53-55 te Noord-Scharwoude. Aanmelden kan via info@bedspecial.nl.

Inschrijven voor Beddenrace Langedijk is ook nog steeds mogelijk via www.SportEventsLangedijk.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 18 mei 2017 – 16:03Reacties (0)


Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht