Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

LSVV MO11-1 kampioen

Achterste rij vlnr: Joel, Annelot, Marcel, Savanna, Felice, Micha, Maurice. Voorste rij vlnr: Lieke, Amy, Roos en Merel. (foto: aangeleverd)

 

LANGEDIJK – LSVV MO11-1 is kampioen. Woensdagavond 17 mei speelde de MO11-1 thuis tegen Alcmaria Victrix. Het zou de kampioenswedstrijd zijn echter door opnieuw puntenverlies van de grootste concurrent was het kampioenschap eigenlijk al binnen.

Toch zagen ze het als een kampioenswedstrijd. Het publiek bestaande uit ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, verdere familie en vrienden werd beloond voor de belangstelling. De meiden toonden zich een echte kampioen en wonnen met 15-0!

Na het laatste fluitsignaal kon het feest beginnen: confettikanonnen, LSVV-medailles, snoepmedailles, rozen en kampioenshirts. Na een overwinningssprint over het veld schoven de meiden aan tafel in de kantine voor een heerlijke taart. Tenslotte kregen de meiden door sponsor A-Booth een etentje aangeboden bij café de Knip.

Artikel geplaatst op donderdag 18 mei 2017 – 15:52Reacties (0)


Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht