Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Zee, Zand en Wuivend Helmgras

Zandfotografie van Margreet Ravestein en installatie van Jasper Kooper

Zee, zand en beweging spelen een hoofdrol in de tentoonstelling ‘Zee, Zand en Wuivend Helmgras’. Deze tentoonstelling is te zien tot 15 juni in het kantoor van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in Heerhugowaard. Deze tentoonstelling bestaat uit werken van fotografe Margreet Ravestein en beeldend kunstenaar Jasper Kooper. De onderwerpen van beiden raken aan het werk van het hoogheemraadschap als beheerder van de duinen als bescherming tegen het water. ‘Zee, Zand en Wuivend Helmgras’ past in de serie wisselende tentoonstellingen in de centrale hal van het hoogheemraadschap. Deze serie biedt een gelegenheid voor hedendaagse beeldende kunstenaars. Er komen waterthema’s aan bod met aandacht voor verleden, heden en de toekomst.

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht