Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Koninklijke onderscheiding voor brandweervrijwilliger

Brandweervrijwilliger Aart Soemers ontvangt op zaterdag 18 maart een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Hans Cornelisse. De heer Soemers ontvangt de onderscheiding tijdens de jaarvergadering van Brandweer Langedijk.

De heer Soemers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau omdat hij zich al twintig jaar inzet voor de brandweer en daarmee bijdraagt aan het vergroten van de veiligheid en het welbevinden van de inwoners van de gemeente Langedijk.

Twaalfeneenhalf jaar

Tijdens deze vergadering worden ook brandweervrijwilligers Leon de la Rie, Alex van Orselen en Saskia Broertjes in het zonnetje gezet. Zij zijn namelijk 12,5 jaar in dienst van de vrijwillige brandweer.

Afscheid

Brandweer Langedijk neemt tevens afscheid van een aantal brandweervrijwilligers. Zij ontvangen voor hun inzet de vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid:

Saskia Broertjes (na 12,5 jaar)

Adrie Beemsterboer (na 32 jaar)

John Kramer (na 38 jaar)

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht