Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Winnaar Battle of the Schoolbands live op de radio.

Op vrijdag 24 maart zal de band No Offence te gast zijn op radio Compleet FM.

 

In december van 2016 vond in JC Kompleks de Battle of the Schoolbands plaats en voor het Huygens College​ trad op de band No Offence. Met hun optreden overtuigde ze de jury en mochten ze naar huis gaan met de hoofdprijs dat bestond uit een bokaal en een optreden in het radio programma The Basement.

Deze Heerhugowaardse formatie die bestaat uit  Suzanne Valckx, Remco Hamersma, Viggo Smit en Ramon Keesman zal met hun rock/pop/funk sound een aantal nummers live spelen met hun bezoek en kom je alles van ze te weten met de interviews die ze zullen geven.

De uitzending is van 20.00 uur tot 22.00 uur en is te beluisteren op 107.2 FM of de live-stream op de website van Compleet FM

Meer informatie van de band vind je op www.facebook.com/offence.no

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht