Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Het Repair Café is 22 november in het Behouden Huis.

De 4e woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14:00 tot 16:00. Er is ook iemand beschikbaar voor eenvoudige kledingreparaties. 

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong, oud, arm of rijk, bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen. Heeft u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn, of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs.  Alles met een stekker is welkom! (denk aan bijv. mixers, stofzuigers, koffiezetapparaten, cd-dvd-of platenspelers)

Weg gooien is zonde!

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke

Elke 2e en 4e woensdag is er repair café in Langedijk. De 2e week van de maand van 13:30-16:00 in de Sociale winkel in Winkelcentrum Broeker Veiling. De 4e woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14:00 tot 16:00. Daar is iemand beschikbaar voor eenvoudige kledingreparaties.

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht